Ledige stillinger


Ledige stillinger

Automationsspecialister til vand og spildevand

29. juni 2017 - af-

Et driftssikkert automationsmiljø, som konstant bliver videreudviklet, er en vigtig forudsætning for vores produktion af drikkevand og rensning af spildevand. Vi vil gerne styrke både den daglige drift og innovationen inden for dette fagområde. Derfor søger vi to automationsspecialister.

OM JOBBET

Du bliver en del af automationsteamet. Teamet er tæt knyttet til driften, og i dagligdagen vil du deltage i et tværgående tæt samarbejde med automationsspecialister fra hele produktionsafdelingen. Teamet varetager selv og sammen med leverandører drift og udvikling af automationen på i alt 12 vandværker og renseanlæg, med over 300 tilhørende decentrale lokationer. Vi gennemfører selv mange store automationsprojekter, som du kommer til at deltage i.

 

Du kommer til at deltage i den daglige drift og optimering af vores automationssystemer, primært med fokus på SRO.

 

Du kommer også til at arbejde med:

 

 • At supportere og assistere brugere af automationssystemerne.
 • Udviklingsprojekter – enten selvstændigt eller i projektteams. Her vil der være opgaver som designbeskrivelser, programmering, implementering og dokumentation.
 • At opretholde og udbygge en standardiseret brug af automation.

DIN PROFIL

Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør eller elektriker, og at du har nogen eller stor erfaring med lignende opgaver, enten fra en produktionsvirksomhed eller et automationshus.

 

Du er handlingsorienteret, ansvarsfuld og samarbejder med gode kolleger og brugere omkring fælles mål. Du formår at prioritere egen indsats i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er mange bolde i luften. Du har et bredt kendskab til produktions-it og automationssoftware, meget gerne med et indgående kendskab til nogle af de systemer vi anvender: Siemens og CTI PLC’er (TIA og Workshop), Proficy iFIX og Historian samt DIMS.CORE.

SÅDAN SØGER DU

Skriv en kort og målrettet ansøgning, hvor du beskriver hvordan dine kompetencer kan bringes i spil i forhold til de beskrevne opgaver. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fagleder for automation Henrik Østergaard på tlf. 2037 9595 eller e-mail: hos@aarhusvand.dk eller teamleder Michael Rosenberg Pedersen tlf. 29799356 eller e-mail: mrp@aarhusvand.dk

 

Send din ansøgning og relevante bilag allerede i dag eller senest den 14. august 2017. Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk via linket nederst i annoncen. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 33 og 34. 

 

OM AARHUS VAND

Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab med en vision om at være Danmarks førende vandselskab. Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsløsninger, blive energi- og CO2-neutral og gennem innovation opnå større effekt af vores indsats - til gavn for vores kunder og interessenter.

Læs mere på www.aarhusvand.dk

 

 

 • HOFOR søger vandkemiker til fremtidens vandforsyning

  29-06-2017
 • Planlægningsingeniør Vanddistribution

  28-06-2017
 • DANVA annonce med priser

  16-06-2017